3231 Gyöngyössolymos Mátrai út 2. | 37/500-381 | matrakozmu@matrakozmu.hu

MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZET POLITIKA

A MÁTRAKÖZMU Kft. folyamatosan törekszik a közműépítés területén elfoglalt helyének megtartására, és partnerei körének bővítésére.
Ennek érdekében egy olyan hatékony, integrált irányítási rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, környezetünk védelmét, és ezen keresztül partnereink megelégedését.

Ezen törekvések fontos eszköze a közműépítés területén ISO 9001:2000 (MSZ EN ISO 9001:2001) és teljes tevékenységünkre az ISO 14001:2004 (MSZ EN ISO 14001:2005) szabványok követelményeinek megfelelő irányítási rendszer létrehozása és működtetése.
Arra törekszünk, hogy a magunk lehetőségeihez mérten maximálisan megóvjuk környezetünket, illetve az általunk ellenőrizhető környezeti hatásokat felügyeljük.

Környezetvédelmi célunk a tevékenységünk végzése során keletkező hulladékok csökkentése, vagy szinten tartása, a jogszabályi előírások és a nyilvántartott saját vállalások maradéktalan betartása.
Minőséggel kapcsolatos legfőbb célunk a megrendelői igényeknek való maradéktalanul megfelelés.


Mindezek elérése érdekében minőségi és környezeti programokat működtetünk, amelyek során a Társaság emberi, és tárgyi feltételeit hatékonyan alkalmazzuk. A folyamatos fejlesztést, és a munkatársak képzését cégünk minőségügyi és környezetvédelmi célkitűzéseivel összhangban valósítjuk meg.
Elvárjuk, hogy munkánk sikeréhez, eredményességéhez, a Kft. minden alkalmazottja személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá.


Gyöngyössolymos, 2007.11.15.
Kocsis Sándor
ügyvezető igazgató s.k.

 

Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával

Magyarország megújul


PARTNEREINK: